"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kutlular’ı hayırla yad edeceğiz

14 Nisan 2021, Çarşamba
Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular Ağabeyin vefatının ardından dua ve taziye mesajları gelmeye devam ediyor.

Eski Kültür Bakanlarından Ertuğrul Günay, Mehmet Kutlular’ın vefatı üzerine taziyelerini bildirdi.

Günay şöyle dedi:

“Muhterem Mehmet Kutlular beyefendinin vefatından duyduğum derin üzüntüyle kendisine Yüce Yaratan’dan sonsuz rahmet, ailesine, dostlarına, Yeni Asya çalışan ve okuyanlarına sabr-ı cemil dilerim. Kendisini hayırla yad edeceğiz. Mekânı nurla dolsun. Selâm ve saygılarımla.”

Haktan yana tavır

Taziyelerini bildiren KHK TV de şöyle dedi: “KHK TV yayın kurulu ve gönüllü muhabirleri adına bu zulüm sürecinde hak ve hakikatten yana tavır gösteren Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’a Allah’tan rahmet, Yeni Asya camiasına, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.”

Etiketler: kutlular
Okunma Sayısı: 2512
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı