"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Logara yerleştirilen patlayıcı paniğe yol açtı

25 Kasım 2015, Çarşamba 16:34
Batman'da logar kapağında tespit edilen bomba düzeneği paniğe sebep oldu. Güvenlik güçleri, bombayı etkisiz hale getirdi.

Alınan bilgiye göre Hilal Mahallesi’nde bir sokakta el yapımı bomba tespit edildi. Bomba ihbarı, mahallede paniğe neden olurken, olay yerine gelen güvenlik güçleri güvenlik şeridi çekerek vatandaşları çevreden uzaklaştırdı. Bomba imha uzmanı tarafından düzenekte inceleme yapıldı. Ekipler, bombayı kontrollü bir şekilde patlatarak etkisiz hale getirdi. 

Patlama nedeniyle şiddetli bir gürültü yayılırken, bomba parçaları ise etrafa saçıldı. Bombanın kim ya da kimler tarafından yerleştirildiğine dair herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Okunma Sayısı: 1499
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı