"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Matematik soruları adayları terletti

13 Mart 2016, Pazar 14:20
Üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sona erdi.

Öğrenciler 160 dakika süren sınav maratonunda en çok matemetik sorularının uzun olmasından şikayet etti.

Çocuklarının geleceğini belirleyecek YGS maratonu tamamlanıncaya kadar okul kapılarında bekleyen aileler sınavın bitmesiyle birlikte okul bahçelerine girerek çocuklarının çıkmasını bekledi. Sınavdan çıkan çocuklar ilk olarak ailelerine sarılarak sınavda yaşadıklarını anlattı. Sınava giren öğrencilerden Mücahit Karahan, "Matematik biraz zordu. Problemler biraz uzundu ama geri kalanları normaldi. Yani inşallah iyi sonuçlar alırız." dedi.

Okul bahçesinde ailesiyle ve arkadaşlarıyla sınav değerlendirmesi yapan öğrenciler daha sonra okuldan ayrıldı.

Okunma Sayısı: 1374
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı