"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis, 1 Ekim’de açılacak

29 Eylül 2020, Salı 23:55
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını devam ederken tatilde olan Meclis, 1 Ekim’de açılıyor.

TBMM Meclis İç Tüzüğü gereği 27. Dönem 4. Yasama Yılı Açılış Programı, saat 13.00’te TBMM Atatürk Anıtı’nda düzenlenecek törenle başlayacak. TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanı Mustafa Şentop Başkanlığı’nda özel gündemle saat 14.00’da toplanacak. Şentop’un sunuş konuşmasından sonra Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yapacak. Mesajda, Erdoğan’ın Meclis açılışına katılacağı belirtilerek milletvekillerinden Kovid-19 testi yaptırmaları ve en geç Perşembe günü 12.00’a kadar kendilerine bildirmeleri istendi.

Okunma Sayısı: 947
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı