"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Medya kalmadı ki, medya patronu kalsın

26 Kasım 2023, Pazar 23:41
Sevilay Çelenk, önceki günün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Cumhurbaşkanlığı 2024 yılı bütçe görüşmelerinde; “Medya kalmadı ki, medya patronu kalsın. Medya kalmadı, ana akım medya yok, 20’si aynı manşetle çıkan gazete, 15’i aynı anda naklen yayın yapan televizyonlar var. Bunların hepsi AKP televizyonları, AKP gazeteleri. Medya patronu kalmadı diyorsunuz; Fahrettin Altun var artık, bunlara gerek yok” dedi.

Çelenk, T24 yazarı Tuğrul Eryılmaz’ın sürekli basın kartının iptal edilmesini de komisyona taşıdı, “47 yıllık gazeteci Tuğrul Eryılmaz nasıl bir gazetecilik yapıyor da kartı iptal ediliyor?” diye sordu. t24’ün haberine göre, “Bir iletişimci olarak, İletişim Başkanlığı’nın neresinden konuşmaya başlayacağımı bilemez haldeyim” diyen Çelenk, “Milletvekili Orhan Yegin diyor ki, ‘Medya patronu kalmadı bizim dönemimizde. Dinç Bilgin, Turgay Ciner, Aydın Doğan kalmadı.’ Gerçekten bravo yani bunu söylemek için sahiden ciddi bir izan sorununun olması gerekiyor. Medya kalmadı ki medya patronu kalsın. Ana akım medya kalmadı dediğim zaman bunun anlamı kavranmadığı için, kavranamayacağı için bu cümleler bu kadar rahatlıkla ceplerinizden çıkarılıyor. Medya kalmadı, ana akım medya yok, 20’si aynı manşetle çıkan gazete, 15’i aynı anda naklen yayın yapan televizyonlar var. Bunların hepsi AKP televizyonları, AKP gazeteleri. En çeşitli yayını en geniş kamuya ulaştırması gereken ana akım medya diye bir şey söz konusu değil. Evet, Fahrettin Altun var artık, İletişim Başkanlığı var, bunlara gerek yok.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı