"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mehmet Baransu apar topar Silivri Cezaevi'ne nakledildi

09 Mayıs 2015, Cumartesi 13:08
Balyoz darbe planıyla ilgili belgeleri temin ettiği gerekçesiyle tutuklanan Mehmet Baransu, yaklaşık 3 aydır kaldığı metris Cezaevin'den Silivri Cezaevi'ne nakledildi.

Baransu'nun avukatı Sercan Sakallı, "Karara bizde şaşırdık, niye naklettiler? Haberimiz yeni oldu. Durumu öğrenmeye çalışıyoruz. Hiç bir şeyden haberimiz yok." dedi.

Devletin gizli belgelerini temin etmek iddiasıyla tutuklanan Gazeteci Mehmet Baransu bugün görüşmeye gidecek olan avukatlara bile haber verilmeden Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Durumu öğrenen Baransu'nun avukatları Selami Kurt ve Sercan Sakallı duruma şaşırdıklarını söyledi. Avukat Sakallı, "Karara bizde şaşırdık niye naklettiler? Haberimiz yeni oldu. Durumu öğrenmeye çalışıyoruz. Hiç bir şeyden haberimiz yok." açıklamasını yaptı. 

Gazeteci Baransu, en son dün babası ile Bahattin Baransu ve avukatları ile kaldığı Metris Cezaevi’nde görüşmüştü.

Okunma Sayısı: 2372
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı