"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mescid-i Aksa baskınına tepkiler dinmiyor

14 Kasım 2014, Cuma 14:03
Van Mustazaflar Cemiyeti üyeleri, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskını ve mescide yönelik operasyonlarını protesto etti.

Van Beşyol'daki Hz. Ömer Camisi avlusunda cuma namazı sonrası bir araya gelen Mustazaflar Cemiyeti üyeleri, sloganlar atarak İsrail'in, Mescid-i Aksa'ya saldırılarını kınadı.

Basın açıklaması okuyan Levent Dalgın, tarihi işgal ve soykırımlarla dolu İsrail'in yaptığı zulüm ve katliamların hız kesmeden devam ettiğini bildirdi.

Ramazan ayındaki Gazze saldırılarında büyük çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere 2 binin üzerinde masum Müslümanın şehit edildiğini, insanların evlerinin yakıldığını anımsatan Dalgın, yaptığı açıklamada

"En son geçen hafta bu vahşi çete, mübarek Mescid-i Aksa'nın içine girip postallarıyla minber ve mihrabını çiğnemiş, Kur'an-ı Kerim'leri yere atmıştır. Terör çetesi İsrail'in uşak ve hizmetkarları çoğaldıkça İsrail de etrafındaki Müslümanlara saldırmakta hatta Mescid-i Aksa'nın içine postallarıyla girme cesaretini kendinde görmekte ümmetin parçalanmışlığından yararlanmaktadır. İsrail ile sosyalist ve emperyalist uşakları sadece İslam'ın kahraman evlatlarının hiçbir şeyden çekinmeden Ashab-ı Kiram gibi bir duruş sergilemelerinden korkmaktadırlar. Nerede İsrail ve uşaklarının saldırısı varsa orada İslam'ın izzetine sahip çıkacak, kahraman evlatları vardır." ifadelerine yer verdi.

Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

Okunma Sayısı: 1068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı