"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müfteriler hukuk önünde hesabını verecek

01 Kasım 2015, Pazar 14:00
“Yeni Söz” gazetesinin bugünkü nüshasında Yeni Asya gazetesine ve Yeni Asya Camiasına yönelik gerçek dışı, yalan ve iftiradan ibaret, seviyesiz bir ithama yer verilmiştir.

Yeni Asya camiasının siyasî tercihi, Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatında ve eserlerinde ortaya koyduğu prensipler çerçevesinde belirlenmektedir. Ve bu çizgi 1946 yılından bugüne tavizsiz bir şekilde sürdürülmektedir.

Bu husus düzenli olarak yapılan istişareler ile de te’yid edilmektedir. Nitekim bu duruş Yeni Asya gazetesinin 26.10.2015 tarihli nüshasında, “Yeni Asya'dan Size” köşesinde bir kez daha kamuoyuna deklare edilmiştir.

(3 Haziran 2015 tarihli Yeni Asya nüshasının sürmanşeti.)

Yeni Asya camiasının seçimlerde destek vereceğini duyurduğu Demokrat Parti'nin lideri Gültekin Uysal, gazetemizi ziyaret esnasında görüntüleniyor.

Yeni Asya Camiasını, küçük siyasî hesaplarına alet edemeyen mihraklar, bu kez seviyesizce iftiralara, ahlâk ve edep dışı yalanlara tevessül etmişlerdir. Bu müfterilere karşı hukuk yoluyla gerekli karşılık verilecek ve adi yalanları yüzlerine çarpılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haber Merkezi

Etiketler: kamuoyuna duyuru
Okunma Sayısı: 6425
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Garib Doğu

    1.11.2015 11:23:17

    Sayı şahin,Üstadın siyasetinden pek haberin yok gibi görünüyor. Bizim ölçü ve kriterlerimiz,Risale-i Nur'un siyasi ve içtima-i hakikatlarıdır. Bilhassa ihtara binaen yazılan lahika mektuplarıdır. Yeni Asya bu hakikatları ölçü alarak,bu ölçüler müvacehesinde istişare ile karar vermektedir. Yeni Asya,adı sanı ne olursa olsun hiç bir kişi veya kişilerin görüşünü ölçü kabul etmemiştir. Çünkü Risale-i Nurda böyle bir ölçü yok. Bu siyasi ve içtima-i meseleler, 2500-3000-sahifelik lahika mektuplarında etraflıca anlatılmıştır. Ferdi ve cemaati olarak, bunlar derin bir dikkat'ın süzgeç inden geçirilmeden;siyasi ve içtima-i tavır ve tercihlerde doğru hareket etmek,isabet etmek asla mümkün değildir.Yorumcular,fikir ve düşünceleriyle,ilim ve irfanlarıyla, edeplice,hakaret etmeden yorumlarını yapmalıdırlar ki herkes istifade edebilsin..Hakaret,küfür hem basit ve hem de seviyesiz insanların işidir. Mert,şerefli ve asil insanlar bunlara asla tenezzül etmez.

  • Hüseyin İLHAN

    1.11.2015 11:15:09

    Rahmetli DEMİREL e iftira eden alçakların şu an iftihar ettikleri YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ din kardeşini siyoniste satanların ,hain,cani katil PKKK ile işbirliği yapanların yanında olması olsa olsa AKIL EKSİKLİKLERİ,MUHAKEME KAYIPLARI,DİVANE OLUŞLARINDANDIR.RABBİM AKILLI GÖZÜKÜP,AHMAK OLANLARIN iftira,hıyanetinden İSLAM ALEMİ VE ÜLKE İNSANIMI MUHAFAZA EYLESİN.

  • yeliz deniz

    1.11.2015 01:15:01

    Dogrular birilerini rahatsiz etse de Hakkin hatiri âlîdir, hiçbir hatira feda edilmez. Yeni Asya camiuasinbdan Allah razi olsun, Hakkin hatirini âlî tutup hiç bir hatira feda etmedikleti icin. İslamcilara da Allah ihlas, Allah korkusu, uhuvvet-i islamiye ve Kuran şuuru nasib etsin. Amin

  • Selcuk pala

    31.10.2015 22:48:14

    Dp kim. Helal size neden DP. DEMIRELIN BU MEMLEKETE ETTIGI ZULUMU HATIRLAMIYORSUNUZ

  • Hüseyin İLHAN

    31.10.2015 21:05:53

    21 ASIR LAVRENCİ YAHUDİ CESARET ÖDÜLLÜ fitneci meddahları yakışanı yapmışlar.SURİYE-MISIR-LİBYA-YEMEN sayelerinde harap,müslüman milletimin arasına soktu bu hain nifak.PKK işbirlikçisi 292 operasyona izin vermeyip yağmacı kralı uşakların harika.

  • Derkan BERK

    31.10.2015 18:39:26

    1977-2010 arası F.G cemaati; AP ve DYP ye oy veriyoruz diye; "mason Demirel'i destekliyorsunuz, siz de mason sayılırsınız, herkes sevdikleri ile beraberdir, siz Demirel'i destekliyorsunuz ve Cehennem sizi bekliyor" diyerek bizleri 35 yıldır tekfir ede geldiler. Bunu bir kalemde silip bizleri "meğer çok haklıymışız" gibi gördüklerini beklemek hata olur. Elbette zulme uğrayan günahkar bile olsa; zulme zulm demek haktır lakin; bizim hakka tarafgirliğimiz, günahkarların günah yüklerini hafifletmez. Malum kırtasiye zincirlerinde hala daha "sahteleştirilmiş" Risaleler satıyorlarken, yüzleri bile kızarmıyor bunların !.. Daha dün 12 eylül 2010 daki referandumda biz "hayır" dedik diye adamlar yüzbinler kez beddua ile bizlere yine mason nitelemesi yaptıklarını hiç unutmadık. Bunların demokrasiye sarılmaları filan da tamamen kendilerine destek arayışından başka bir şey değil. Eğer samimilerse baştaki yöneticilerini sandığa sokup oylamadan geçirsinler (yürekleri yetiyorsa)...

  • Derkan BERK

    31.10.2015 18:02:19

    Yorumlara sansür uygulamak demokratlık mı? Demokrasiyi önce kendimiz benimseyip tatbik edeceğiz ki; tavsiye ederken dilimiz tutuk kalmasın. Bir önceki yorum yazımda her ne yaşadık ve yaşıyorsak buna ters düşen birşey varsa onu da editörler cevaplasın, anlayalım nerede hata yaptığımızı??? Ama yayınlamamak "sansür" demektir !!!

  • Hasan Sarıbuğa

    31.10.2015 17:38:42

    Bu hükûmet zaman-ı istibdatta akla husumet ederdi. Şimdi de hayata adavet ediyor. Eğer hükûmet böyle olursa, yaşasın cünun! Yaşasın mevt! Zalimler için de yaşasın Cehennem! Ben zaten bir zemin istiyordum ki, efkârımı onda beyan edeyim. Şimdi bu Divan-ı Harb-i Örfî iyi bir zemin oldu. (Divan-ı Harb-i Örfi, Sayfa 19)

  • Kadir Akbaş

    31.10.2015 17:06:14

    Demokrat Nur Talebeleri, Aziz Üstadlarının "iman cihetinde kardeşsiz, siyaseten değil" diyerek, siyası kanaat ve tutumlarını benimsemediğini beyan ettiği siyasal İslamcıların, zülüm ve cinayetlerine İnşaallah alet ve ortak olmayacaklar. Sahabe mesleği üzerine istiğna düsturu ile hareket eden bu camiayı, hiç bir maddi menfaat ve vaadle Üstadlarına sadaketten ayıramayan alçaklar, adi iftiralarla zihinleri bulandırmaya çalışıyorlar. Güneş balçıkla sıvanmaz. Yüz elimiz de olsa ancak Nur'a yeter diyen Nur Talebeleri, 1946 yılından bu güne bilinen demokrat duruşlarını sürdürmeye devam edeceklerdir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı