"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nuh Köklü davasının ikinci duruşması bugün

21 Ekim 2015, Çarşamba 08:32
İstanbul Kadıköy'de arkadaşlarıyla kartopu oynarken, bir esnafın dükkanının camının kırılması sonucu bıçaklanarak öldürülen gazeteci Nuh Köklü'nün davasında ikinci duruşma bugün görülecek.

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde sabah saat 10:30'da başlayacak duruşmada cinayet zanlısı Serkan Azizoğlu'nun "kasten adam öldürmek", Nazım Coşanar'ın ise "kasten adam öldürmeye yardım etmek" suçundan yargılanmasına devam edilecek.

Davanın ilk duruşmasında köklü cinayetinin faili "Ben vurmadım, bıçağın üzerine düştü" diye konuşmuştu. 

17 Şubat 2015 tarihinde meydana gelen olayda gazeteci Nuh Köklü arkadaşları ile kartopu oynarken, kartopu bir baharat dükkanının camına isabet etmiş ardından da dükkan sahibi Serkan Azizoğlu ile çıkan tartışmada Nuh Köklü bıçaklanarak öldürülmüştü. 

Gazeteci Nuh Köklü'yü "kartopu kavgası" yüzünden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle Serkan Azizoğlu hakkında, müebbet hapis cezası, zanlı Serkan Azizoğlu'na yardım eden bir esnaf hakkında da 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

İddianamede ayrıca Köklü'nün 13 arkadaşı için "kasten yaralamaya teşebbüs", "tehdit" ve "hakaret" suçlarını işlediği gerekçesiyle toplamda 3 yıl 9 aydan 11 buçuk yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Etiketler: nuh köklü, duruşma
Okunma Sayısı: 1265
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı