"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nuh Köklü'nün katil zanlısı: Camıma çok fazla kar topu geldi, bunlar pahalı cam

06 Ağustos 2015, Perşembe 13:07
Kadıköy Yeldeğirmeni'nde arkadaşları ile kartopu oynarken bıçaklanarak öldürülen Gazeteci Nuh Köklü cinayetine ilişkin Serkan A.'nın "Kasten adam öldürmek", Nazım C.'nin ise "Kasten adam öldürmeye yardım etmek" suçundan yargılanmasına Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kadıköy Yeldeğirmeni’nde kartopu oynarken, esnaf Serkan Azizoğlu’nun bıçaklı saldırısı sonucu ölen Köklü'nün davası başladı.

Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 2 sanıklı 13 şikayetçisi olan davanın ilk duruşmasında tutuklu sanık Serkan A. ve tutuksuz sanık Nazım C. hazır bulundu. Duruşmaya Nuh Köklü'nün annesi Çiğdem Köklü, ağabeyi Sedat Köklü, kardeşi Havva Ağkün, bazı müştekiler ve siyaset camiasından isimler katıldı.

Sanıkların kimlik tespitinin ardından iddianamenin okunmasıyla ifadelerin alınmasına geçildi. Tutuklu sanık Serkan A., yaşananları şöyle anlattı:

"Camıma çok fazla kartopu geldi, dışarı çıktım, atmayın kocaman insanlarsınız, bunlar pahalı camlar dedim. İçeri girdim tekrar atmaya başladılar, tekrar uyardım dışarı çıkp, sonra üzerime saldırdılar. Onlar saldırınca ben de kendimi korumak için sopa aldım, daha da çok saldırdırlar, ben de bıçak aldım. Beni çöp kovasına sıkıştırıp yere düşürdüler, üzerime birisi küfrederek atladı, gerisini hatırlamıyorum. Ben evimden işime işimden evime giden, kendi halinde bir insanım, kimseyle bir alıp veremediğim yok. Çocuklarım var." ifadelerini kullandı. 

Okunma Sayısı: 1974
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı