"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O rapor için İsmail Kahraman da konuştu

21 Temmuz 2022, Perşembe
15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporunun yayımlanmaması tartışmaları sürerken dönemin TBMM Başkanı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, rapora dair, “Bir ön rapor vardı. AK Parti üyeleri rapora bir eklenti yaptı. Bunun üzerine CHP’li üyeler raporu imzalamadı ve onlar da AK Parti’nin raporuna itirazda bulunup ek rapor hazırladı. O eklentinin müzakeresi için bir araya gelinemeyince rapor atıl kaldı.” açıklamasını yaptı.

Rapor krizi büyüyor

T24’ün haberine göre,  Sözcü’ye konuşan Kahraman, “Darbe Girişimi Raporu, başkanlığınıza verilmesine rağmen TBMM’de niçin görüşülmedi?” sorusuna, “Bir ön rapor vardı. AK Parti üyeleri rapora bir eklenti yaptı. Bunun üzerine CHP’li üyeler raporu imzalamadı ve onlar da AK Parti’nin raporuna itirazda bulunup ek rapor hazırladı. O eklentinin müzakeresi için bir araya gelinemeyince rapor atıl kaldı. Bu arada seçim geldi. Böylece, TBMM Başkanı Mustafa Şentop Bey’in açıklamasında dediği gibi dosya tekemmül edemedi ve öylece kaldı. Durum budur” diye konuştu.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1793
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    21.7.2022 10:52:43

    Bütün TÜRKİYE ve DÜNYA KAMUOYU dört gözle bu "15 Temmuz darbe" raporunu yüce MECLİSTEN BEKLEMEKTEYİZ, bu isteğimizden de hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz! Gerçekler neyse bir an evvel ortaya çıksın lütfen.

  • Mehmet Kuloğlu

    21.7.2022 09:21:52

    Rapor mapor yok yani dimi. Şimdi kim uğraşacak bu rapor işiyle. Belki kaf dağının arkasından o çıkacak değilmi.!

  • Riza

    21.7.2022 05:53:45

    Iyide aradan 6 yıl geçti. Boyle bir sey vardida neden simdi aciklama yapiyorsuniz. İsteyince 1 gecede neleri yapmıyorsunuz. Şimdi suç CHP yemi yüklendi. Tamam o haliyle yayinlayin madem ama millet bir rapor görsün.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı

En Çok Okunanlar