"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okmeydanı karıştı!

06 Kasım 2014, Perşembe 12:28
Okmeydanı'nda sokağa çıkan maskeli örgüt yandaşları, molotof bombaları ile sağa sola saldırdı. Ortalığı savaş alanına çeviren örgüt yandaşlarına, polis gazla müdahale etti.

Olaylar Şark Kahvesi mevkiinde yaşanıyor. Yüzleri maskeli örgüt yandaşları caddeye doğru slogan atarak yürüyüşe geçti. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik kuvvet ekipleri TOMA'lar eşliğinde bir lisenin önünde beklemeye başladı. Polise doğru yaklaşan grup yanında getirdikleri molotof bombası ile saldırıya geçti. Caddeleri ateşe veren grup, havai fişeklerle de saldırdı. Çevik kuvvet gaz bombası kullanarak grubu dağıttı. Sokak aralarına dağılan grup, korsan gösteriye burada devam etti.

Havai fişek patlatan gruba polis, tazyikli su sıkarak müdahale etmeye devam etti. Atılan gazdan çevredeki vatandaşlar da olumsuz etkilendi. Bir yaşlı adam gazdan etkilenince bir kaldırımın üzerinde dinlenmeye başladı. Kadın ve çocukların da gazdan etkilendiği ve olay yerinden kaçmaya çalıştıkları gözlendi.

Bölgedeki gerginlik sürüyor. (Sürecek)

Okunma Sayısı: 1107
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı