"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öksüz’ü arayan polisler de tutuklandı

29 Haziran 2018, Cuma 13:30
Darbe girişiminin kilit isimlerinden Adil Öksüz’ün yakalanması için oluşturulan ekipte yer alan polis memurlarından Ercan Özoğluöz ve Muhittin Fidan, örgüt soruşturması kapsamında tutuklandı.

Özoğluöz, Adil Öksüz’ü arayan ekibinde başında bulunmuş, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini de yapmıştı. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma, bir yıl önce Ankara’da ‘emniyetteki mahrem yapılanma’ kapsamında yapılan çalışmada ele geçirilen hafıza kartının incelenmesi sonrasında başlatıldı. Sakarya’da yürütülen soruşturma kapsamında Ercan Özoğluöz ve birlikte görev yaptığı komiser Muhittin Fidan, örgüte üye olmak suçundan Adapazarı’nda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ercan Özoğluöz ile komiser Muhittin Fidan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Etiketler: adil öksüz
Okunma Sayısı: 905
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı