"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ömerli’de bir şehit

28 Kasım 2012, Çarşamba
Mardin’in Ömerli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada karakol komutanı Astsubay İlker Düzova şehit olurken Üsteğmen Alper Ferdi yaralandı. İki terörist ise ölü ele geçirildi. Yaralı Üsteğmen Mardin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahaleden sonra helikopterle Diyarbakır Askerî Hastanesine kaldırıldı.
Ömerli’deki çatışma: Bir asker şehit oldu
Ömerlİ ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada yaralanan iki askerden birinin şehit olduğu bildirildi. Mardin’de güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, bir asker yaralandı. Çatışmada 2 terörist de öldürüldü. Şehit askerin isminin astsubay İlker Düzova olduğu öğrenildi. Yaralanan Üsteğmen Alper Ferdi ise Mardin Devlet Hastanesi’nden Diyarbakır’a sevk edildi. Alınan bilgiye göre, Mardin’in Ömerli ilçesi Ünsallı köyü kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada Astsubay İlker Düzova şehit oldu, Üsteğmen Alper Ferdi yaralandı, 2 terörist ise ölü ele geçirildi. Yaralı Üsteğmen Alper Ferdi, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde bekleyen helikopterle Diyarbakır Askeri Hastanesi’ne sevk edildi. Ömerli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada iki asker yaralanmıştı. Mardin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan astsubay, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 
 
ASTSUBAY′IN BABA EVİNDE YAS VAR
Mardin’in Ömerli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay İlker Düzova’nın (32) Hatay’ın İskenderun ilçesindeki baba evinde yas var. İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, şehidin Modernevler Mahallesi’ndeki baba evine gelerek eşi Kadriye, annesi Hatice ve babası Lüfti Düzova’ya acı haberi verdi. Acı haber üzerine fenalaşan şehidin yakınlarına sağlık görevlileri müdahale etti. Şehidin yakınları ve komşularının taziye için geldiği eve Türk bayrakları asıldı. Mardin’in Ömerli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ve terör örgütü üyeleri arasında çıkan çatışmada iki asker yaralanmış, Jandarma Astsubay İlker Düzova, tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. 
Okunma Sayısı: 746
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı