"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Öz vatanında parya" KHK mağdurlarına uydu

25 Ağustos 2017, Cuma 17:00
Kendisini "Klasik liberal, bağımsız Müslüman: cemaatsiz, mürşidsiz, lidersiz" olarak tanımlayan @AlMonitor yazarı Mustafa Akyol, Olağanüstü Hal'de çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname'lere tepki gösterdi.

Mustafa Akyol, @AkyolMustafa twitter hesabında şöyle yazdı: "Necip Fazıl'ın "öz vatanında parya" tabiri galiba kimseye günümüzün KHK mağdurları kadar uymadı. İş yok, aş yok, çıkış yok. Devlet suçluları cezalandırır, şüphelileri askıya alabilir. Ama yüzbinlerce insanı aileleriyle beraber çaresiz bırakamaz. Olmaz."

***

Okumak için tıklayınız:

MİT'in Cumhurbaşkanlığına bağlanması hakkında Başbakan'dan açıklama

AKP'li vekil Samani'nin kızı göreve iade edildi: ''Kızım, göreve başlamayacak''

Yeni KHK ile TMSF'ye devredilen şirketlerle ilgili yeni dönem

Yeni KHK'lar neler getiriyor?

İki yeni KHK yayınlandı: İhraçlar, göreve iadeler, MİT, HSK ile ilgili detaylar...

Haber Merkezi

Etiketler: mustafa akyol, khk
Okunma Sayısı: 7196
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    26.8.2017 09:56:57

    OHAL KOMİSYONU bir entrikadır,dolaptır ve dünya ya karşı aldatmacadıır.Kusura bakmasınlar amma komisyona dilekçe verilmesine gerek kalmadan yapılanların yanlışlarla dolu olduğunu görmüyor,kabul etmiyorlar ki bu hüküm ve kanaatimizde asla yanlış değiliz.

  • salih

    25.8.2017 17:12:24

    ben mağdurum ve ohal komisyonuna dilekçe vermeye korkuyorum...çünkü daha önce de verdik.evrensel hukuk kuralının asgarisi uygulansın ...olur!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı