"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Pankart açıp yardım istediler

22 Ağustos 2014, Cuma
İç savaştan kaçarak Halep′in Azez ilçesinde sınıra yakın bölgede kurulan çadırlarda barınan Suriyeliler, açtıkları Arapça, İngilizce ve Türkçe pankartlarla yardım istedi.
Suriyelilerin yardım çığlığı
İç savaştan kaçarak Halep’in Azez ilçesinde sınıra yakın bölgede kurulan çadırlarda barınan Suriyeliler, açtıkları Arapça, İngilizce ve Türkçe pankartlarla yardım istedi. Ülkelerindeki iç savaş sebebiyle evleri yıkılan, akrabaları ölen ve herhangi bir gelirleri olmadığı için Babunnur çadır kentine sığınan Suriyeliler, Türkiye ve dünya Müslümanlarından gelecek yardımları bekliyor. Arapça, İngilizce ve Türkçe yazdıkları ‘’Bizi unutmayın”, “Biz hâlâ buradayız”, “Sana ihtiyacım var”, “Müslümanlar kardeştir’’ pankartlarla taleplerini dile getiren Suriyeliler, özellikle su ve gıda ihtiyaçlarının her geçen gün arttığını kaydettiler.
Okunma Sayısı: 978
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı