"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lıların molotofla saldırdığı okuldaki hasar gün yüzüne çıktı

17 Ocak 2016, Pazar 12:17
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dün bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca molotofkokteylli saldırının düzenlendiği Nuri Zekiye Has Ortaokulundaki hasar ortaya çıktı.

Kırsaldaki terör eylemlerini şehirlere taşıyan PKK'lı teröristlerin okullara yönelik saldırıları sürüyor.

Bir süre önce Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 258. Sokak'taki Vehbi Koç İlkokulunu ateşe veren teröristler, dün akşam da Yunus Emre Mahallesi'ndeki Nuri Zekiye Has Ortaokuluna molotofkokteylli saldırı düzenledi.

Okuldaki hasar, gün aydınlanınca gözler önüne serildi. 

Bin 24 öğrencinin eğitim gördüğü 12 derslikli ortaokulun fen laboratuvarı tamamen tahrip oldu, idari bölümler ve kantinde hasar oluştu.

Dersliklerin hasar görmediğini belirten yetkililer, temizlik çalışmasının ardından okulun yarın eğitime hazır hale getirileceğini kaydetti.

AA

Okunma Sayısı: 2177
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı