"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Polisler gebersin’ diyen araştırma görevlisi hakkında karar!

18 Ocak 2016, Pazartesi 13:30
Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan ve 'Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi' bildirisinde imzası bulunan Vedat T., sosyal medya hesabından polisler hakkında ağır hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle görevinden uzaklaştırıldı.

Vedat T. sosyal medya hesabından, "Özel harekat polisi, resmi üniformalı seri katildir. Evet, bütün üniformalı polisleri aynı kefeye koyuyorum. Evet, hepsi ölsün hatta gebersin istiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Araştırma görevlisi Vedat T., geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda, polis ve askerleri hedef almış ve konu medyaya yansımış ve kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. Vedat T., paylaşımında, “Ben paylaşmaya utanıyorum Dilek’in vurulma anını. Annesinin çığlığı, abisinin sinir krizi. Ve soğukkanlı katillerin tepkisi. Özel harekat polisi, resmi üniformalı seri katildir. Evet, bütün üniformalı polisleri aynı kefeye koyuyorum. Evet, hepsi ölsün hatta gebersin istiyorum. Onlarca yıldır bu zulme rağmen hala istifa etmemiş, lanet olsun dememiş ne kadar polis varsa kuru yaş fark etmez yansın alayı su veren itfaiyenin hortumunu. Varsın iki yaşında çocuğu olsun, varsın nişanlı olsun. Duyarlılığınızı, hümanizminizi halk ölürken gösterin, katiller değil.” sözlerini kullanmıştı.

Bu paylaşım üzerine Anadolu Üniversitesi Yönetimi, Vedat T. hakkında idari soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma sonrasında Vedat T., görevinden uzaklaştırıldı.

Okunma Sayısı: 1468
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı