"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

POMEM polis alımları başvurusu başladı

13 Mayıs 2019, Pazartesi 13:48
POMEM polis alımlarında son durum polis adayları tarafından merakla araştırılıyor. 3 bin kadın polis alımıyla ilgili süreç geçtiğimiz günlerde sona erdi. Öte yandan başpolisler arasından da komiser yardımcısı alımı süreci başladı. Başvurular 10 Mayıs tarihinde sona erdi.

3 BİN KADIN POLİS ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

POMEM 24'üncü Dönem Polis Meslek Eğitimi için lisans mezunu 3 bin polis memuru adayı alınacak. Süreçle ilgili en çok merak edilenlerin başında ise sonuçların ne zaman açıklanacağı var. Başvurular 8-22 Nisan 2019 tarihleri arasında "www.pa.edu.tr" adresinden gerçekleştirildi.

Söz konusu alımlara yönelik başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair kurumdan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sonuçlara ilişkin bilgiler geldiği takdirde içeriğimizde ve POMEM’in duyurular sayfasında yerini alacak.

ŞAHSEN BAŞVURULAR BAŞLADI

Baş polisler arasından komiser yardımcısı alımı ile ilgili internet üzerinden başvuru süreci geçtiğimiz 10 Mayıs Cuma günü sona erdi. Başvuruların bitmesinin ardından 81 il için şahsen başvuru süreci başladı. Şahsen başvurular Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgiye göre 17 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Komiser yardımcısı mülakat tarihi ise 27 – 31 Mayıs tarihleri arasında devam edecek.

Sözlü mülakatı geçen adaylar ise 15 – 28 Haziran tarihlerinde uzaktan eğitime tabi tutulacaklar.

Etiketler: POMEM, başvuru, polis
Okunma Sayısı: 39707
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Çakır

    13.5.2019 23:50:43

    10 bin pomem alım başvurusu mu eylül de olacak yoksa okullara alım mı. Yani başvurular ne zaman olur sizce.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı