"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PTT’ye ''Milorad Dodik'' pulu tepkisi

21 Haziran 2021, Pazartesi 17:00
Antalya’da düzenlenen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci için özel olarak bastırılan PTT pulunda Bosnalı Müslümanların katledildiği Srebrenitsa Katliâmı’nı inkâr eden eski Sırp Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Milorad Dodik’in resminin bastırılması tepki çekti.

Boşnak asıllı milletvekili Cihangir İslam, “Boşnakların sorunu yüzyıllardır bir arada yaşadığı Sırplarla değil, ‘katillerle ve yandaşlarıyla.’ Srebrenitsa Soykırımı için, ‘uydurma’ diyen Bosnalı Sırp milliyetçisi Milorad Dodik için bizim PTT pul bastırmış. Bu yanlış acilen düzeltilmeli. Günahtır” dedi.

DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “PTT yetkililerini derhal Bosnalı kardeşlerimizden özür dilemeye ve bu yanlışı gidermeye davet ediyorum” diye tepki gösterdi. Boşnak vatandaşlar ise sosyal medyada, “Boşnaklar olarak PTT’yi kınıyoruz. PTT, binlerce Boşnak Müslümanın katledildiği Srebrenitsa Soykırımı için, ‘Uydurma’ diyen Bosnalı Sırp milliyetçisi Milorad Dodik için pul bastırmış. Bu yanlışlığın bir an evvel düzeltilmesini istiyoruz” tepkisinde bulundu.

Okunma Sayısı: 897
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı