"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehitler için tören düzenlenecek

13 Ekim 2014, Pazartesi 16:05
Kartepe ilçesi Cengiz Topel Havalananı'ndan kalktıktan bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit olan görevli personel için yarın sabah tören düzenlenecek.

Helikopterde şehit olan Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu, Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt için yarın sabah saat 09.30’da görevli oldukları Cengiz Topel Hava Üs Komutanlığı’nda askeri tören yapılacak. 

Şehit Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz'in naaşı törenin ardından öğle namazına müteakip Gölcük Değirmendere Merkez Camii'nde kılınacak namazın ardından Gölcük Şehitliği'ne defnedilecek. Şehit Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt, askeri törenin ardından memleketi Eskişehir'de, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu, memleketi Ankara’da, Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan memleketi İstanbul’da toprağa verilecek. Havaalanındaki tören basına kapalı olacak.

Okunma Sayısı: 1362
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı