"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Seni unutmayacağız öğretmenim'

25 Mayıs 2015, Pazartesi 13:53
Bartın'da trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada ölen sınıf öğretmeni Tayfun Erol'un (54) görev yaptığı Kabagöz İlkokulunda tören düzenlendi.

Okul bahçesinde öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı törende konuşan Okul Müdürü Metin Uça, mesai arkadaşı Erol’un vefat etmesinden dolayı üzüntülerinin çok büyük olduğunu söyledi. 

Uça, okula Tayfun Erol'un adının verilmesi konusunda girişimlerde bulunacaklarını dile getirdi. 

Törenin ardından öğrenciler, dersliklerine girerek ölen öğretmenlerinin masasına çiçek bıraktı.

Rehber Öğretmen Leyla Yeğen’e sarılarak ağlayan öğrenciler, birleştirdikleri sıraların üzerindeki büyük bir kağıda duygularını anlatan resimler çizerek, yaşanan olaya tepkilerini gösterdi.

Öğrencilerden Beyza Yavuz'un resmettiği kırık kalbin altına “Bartın merkez, adam olsun herkes” yazması dikkati çekti. 

Büyük üzüntü yaşayan öğrenciler, ağlayarak “Öğretmenim” şarkısını söyledi.

"Okula 7 ay önce atanmıştı"

Okul Müdürü Uça, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıllık arkadaşı olan Erol’u kaybetmenin, onsuz okula gelmenin üzüntüsünü yaşadığını dile getirdi.

Uzun yıllar idarecilik yaptıktan sonra 7 ay önce Erol ile Kabagöz İlkokuluna atandıklarını anlatan Uça, “Burada hep birbirimize destek olduk. Her gün aynı binanın içindeydik. Onsuz okula geldiğim bugün kelimeleri bir araya getirmek çok zor" diye konuştu.

İki gün önce trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada darbedilen Süleyman K. (52) ve Kabagöz İlkokulunda görevli sınıf öğretmeni Tayfun Erol yaralanmış, Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Erol, kurtarılamamıştı. Öğretmen Erol'u öldürdüğü ileri sürülen zanlı İbrahim K. (35) tutuklanmıştı.

AA

Etiketler: bartın, öğretmen, kavga
Okunma Sayısı: 1474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı