"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Strateji Düşünme Derneği'ne (!) kumar baskını

11 Ocak 2015, Pazar 14:27
Kuzey Adana Bölgesi Santraç ve İskambil Strateji Düşünme Derneği'ne kumar baskını yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, Yeni Baraj Mahallesi 68061 Sokak içerisindeki bir villada kumar oynatıldığı duyumunu aldı. Bahse konu adresin Kuzey Adana Bölgesi Santraç ve İskambil Strateji Düşünme Derneği olduğu tespit edildi. V.D. isimli şahsın dernek başkanı olarak gösterildiği; ancak K.D.nin işletmeciliğini yaptığı bu yerde haftanın belirli günlerinde turnuva adı altında kumar oynandığı belirlendi. 

Adana 1. Sulh Caza Hakimliği'nden alınan karara istinaden dernekte arama yapıldı. Dernekte 2 tane poker masası olduğu ve çok sayıda şahsın masa etrafında kumar oynadığı, 2 kişinin krupiyelik yaptığı ayrıca bol miktarda renkli oyun pulları tespit edildi. Bin 425 TL tutarında kumardan elde edilen para ele geçirildi. Kaçak bir iddia sitesinde kumar oynatan U.D. isimli şahıs ile kumar oynayan 22 şahsa ilgili mevzuat hükümleri gereğince toplam 4 bin 576 TL idari para cezası kesildi. V.D., U.D., E.B., K.D., S.Ö. ve E.B. isimli şahıslar hakkında 'yasa dışı iddia ve kumar oynatmak, oynamak için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem yapıldı.

Okunma Sayısı: 1511
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı