"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye’nin inşasında onlara yer yok

11 Kasım 2019, Pazartesi 16:00
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Türkiye’nin harekâtından sonra ülkenin kuzeydoğusunda ortaya çıkan yeni denkleme ilişkin değerlendirmesinde PYD’yi eleştirdi.

Suriyeli Kürtlerin büyük çoğunluğunun hükümetle iyi ilişkileri olduğunu savunan Esad, PYD’ye ABD’yle işbirliği yaptığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Gazete Duvar’ın haberine göre, Suriye Devlet Başkanı, ülkesinin uluslararası yaptırımlara rağmen yeniden inşası için yeterli insan kaynağına sahip olduğunu belirterek, “Dolayısıyla ambargodan endişe duymuyorum fakat yeniden inşada Çin, Rusya ve İran gibi dost ülkelerin önceliği olacak” dedi. Esad, yeniden inşada rol almak isteyebilecek AB ülkelerine izin verilip verilmeyeceği yönündeki soruya, “Suriye’ye karşı duran hiçbir ülkenin bu yeniden inşanın parçası olmasına izin verilmeyecek” yanıtını verdi.

Okunma Sayısı: 4980
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    12.11.2019 03:31:40

    Mantıklı olanda bu değilmi.Ülkeni yakıp-yıkan,ateşe verip milyonları mağdur eden ve milyonun üzerine insanın hayatını yitirmesine ve milyonun üzerindeki insanının sakat kalmasına neden olanlara aferin size kremalı pasta ikram edelim mi diyecekti.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı