"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suruç bombacısı kimsesizler mezarlığına gömüldü

05 Ağustos 2015, Çarşamba 12:33
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Amara Kültür Merkezi'nde intihar saldırısı gerçekleştirerek 32 kişinin ölümüne sebep olan Şeyh Abdurrahman Alagöz'ün cenazesi, ailesi sahip çıkmayınca savcılık kararıyla belediye yetkilileri tarafından defnedildi.

Alagöz, Gaziantep Yeşilkent Mezarlığı'nda bulunan kimsesizler mezarlığına defnedildi ve taşındığı tabutta yoğun kokudan dolayı yakıldı. 

Alagöz, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde toplanan ve Kobani'ye yardım götürmek isteyen gençlerin Amara Kültür Merkezi'ndeki basın açıklaması sırasında vücuduna bağladığı bombayı patlatmış ve 32 kişinin ölümüne sebep olmuştu. Olayın ardından Alagöz'ün cesedine ait parçalar da otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Kimlik tespitinin ardından Mezarlıklar Müdürlüğü'ne bağlı gasilhaneye getirilen parçalar, ardından Yeşilkent Mezarlığı'na götürüldü. 

Bu arada cenazenin aileye teslim edilmesi için yasal süre olan 15 gün beklendi. Ancak, Alagöz'ün cenazesini bu süre içerisinde sahiplenen olmadı. Bunun üzerinde savcılık, Mezarlıklar Müdürlüğü'ne gönderdiği resmi yazıyla vücut parçalarının gömülmesi talimatını verdi. Cenaze, savcılığın görevlendirdiği bir yetkili ve belediye çalışanlarının nezaretinde akşam geç saatlerde kimsesizler mezarlığına defnedildi. Cenazenin taşındığı tabutta kokudan dolayı görevliler tarafından yakıldı.

Okunma Sayısı: 2363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı