"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suruç'ta açılan parka teröristin adı verildi

09 Haziran 2016, Perşembe 14:43
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni açılan bir parka terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı olan ve 2014 yılında IŞİD'e karşı intihar saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan kadın terörist Arin Mirkan adı verildi.

DBP'li Suruç Belediyesi tarafından Yıldırım Mahallesi'nde yapımı tamamlanan parka PKK'nın Suriye kolu olan PYD'nin kadın militan yapılanması YPJ içerisinde bulunan ve 2014 yılında IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırısında canlı bomba olarak kendini patlatan Arin Mirkan'ın adını verildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Parkın giriş kapısının üzerinde 'Suruç Belediyesi Arin Mirxan Parkı' yazılı fotoğraf; sosyal medya sitelerinde paylaşılarak tepki gösterildi.

Etiketler: suruç, dbp
Okunma Sayısı: 1586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı