"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suudi Arabistan uçakları geliyor

25 Şubat 2016, Perşembe 11:47
Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'ne ait F-15 savaş uçaklarının yarın İncirlik Hava Üssü'ne geleceği belirtildi. Savaş uçaklarıyla ilgili ön incelemelerde bulunacak, 'konakçı heyeti' ise İncirlik'e geldi.

Suudi Arabistan’ın IŞİD’le mücadele koalisyonuna destek amacıyla göndereceği savaş uçaklarıyla ilgili ön incelemelerde bulunacak, 'konakçı heyeti' İncirlik’e geldi. Suudi Arabistan'a ait uçaklar (F-15) yarın İncirlik Hava Üssü'ne geleceği belirtildi. Suudi havacılardan oluşan heyet, uçaklar için belirlenen hangarlar ile yakıt ikmalinin yapılacağı yerler, Suudi askerlerinin ihtiyaçlarının karşılanacağı bölümler, konaklama ve ailesini yanında getirecek olan askerlerin talepleriyle ilgili görüşmelerde  bulunmak için bugün geldi. 

KESİN SAYI 4 UÇAK

Suudi Arabistan’dan gelecek olan muharip uçak sayısı da kesinleşti. Gelecek uçakların 4 adet F-15E “Vurucu Kartal (Strike Eagle)” olacağı öğrenildi. Suudi Arabistan, dünyada ABD’den sonra İsrail’le birlikte en fazla F 15 tipi savaş uçağına sahip ülke. Rusya’nın Suriye’de konuşlu SU 30 tipi savaş uçaklarıyla benzerlik içeren bu uçakların IŞİD mevzilerine havadan taarruzlarda kullanılması bekleniyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1909
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı