"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tanklar Maltepe'den İslahiye'ye sevk ediliyor

06 Eylül 2016, Salı 12:57
İstanbul’un Maltepe ilçesinde konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’ndan Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ndeki 106’ncı Topçu Alay Komutanlığı'na 15 tank daha sevk edildi.

İstanbul, Maltepe’de konuşlu 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı General Nurettin Baransel Kışlası’nın darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınması kararının ardında İslahiye’ye başlatılan sevkiyatın 6’ncı grubunda bulunan 15 tank demir yoluyla İslahiye'ye ulaştı. İslahiye Garı’nda vagonlardan indirilen Türk bayrakları asılı tanklar, polis ve askeri inzibat eskortu eşliğinde 106’ncı Topçu Alay Komutanlığı’nın Alpay Başaran Kışlası’na götürüldü. Öte yandan, ilçeye şu ana kadar 90 tank ve zırhlı aracın ulaştığı öğrenildi.

DHA

Etiketler: maltepe, tank, sevkiyat, islahiye
Okunma Sayısı: 2072
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı