"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Terör saldırısı 6 üniversitelinin ölümüne sebep oldu

14 Mart 2016, Pazartesi 19:50
Ankara Güvenpark'taki terör saldırısında vefat edenler arasında ODTÜ, Gazi ve Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin de bulunduğu bildirildi.

ODTÜ'nün internet sitesinde yer alan "Yastayız, lanetliyoruz" başlığıyla yer alan yazıda, "Üniversitemiz bu insanlık dışı saldırıda iki evladını kaybetti. Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Berkay Baş ile Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Hazırlık öğrencisi Ozancan Akkuş yaşamlarını yitirdi. Acımız büyük. Yaşamını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz. Terörü lanetliyor ve her türlü şiddete son verilmesi için çağrımızı tekrarlıyoruz" ifadesine yer verildi. 

Gazi Üniversitesinden 3 öğrenci 

Gazi Üniversitesinin internet sitesinden de üniversitenin Hukuk Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Nusrettin Can Çalkınsın, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Feyza Acısu ve Gazi Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Matematik Alanlar Eğitimi Bölümü Kimya Eğitimi Anabilim Dalı son sınıf öğrencisi Sümeyra Çakmak'ın terör saldırısında vefat ettiği bilgisi paylaşıldı. 

Feyza Acısu, bugün Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanırken, Çalkınsın'ın cenazesinin yarın Hacı Bayram Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacağı kaydedildi.

Hacettepe Üniversitesinin internet sitesinde ise Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi Mehmet Alan'ın terör saldırısında vefat ettiği belirtilerek, Alan'ın cenazesinin yarın İstanbul Fatih Camisi'nden öğlen namazının ardından defnedileceği ifade edildi.

AA

Okunma Sayısı: 1510
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı