"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teslim olup olmamayı tartışmışlar

27 Temmuz 2016, Çarşamba 11:14
Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen darbeci askerlerden yakalanan 7'sinin anlattıkları ile çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Firari askerlerin en son pazar günü Çetibeli bölgesinde dere kenarında tesadüfen buluştukları öğrenildi. Gözaltındaki 7 askerin anlatımlarına göre, bu buluşma sırasında firari 18 askerin teslim olup olmamayı tartıştıkları aktarıldı. Gruptan ayrılan özel kuvvetlere ve SAT komutanlığına bağlı olan, halen de aranan askerlerin, teslim olmayacaklarını, hatta intihar edecekleri yönünde ifadeler kullandıkları da, yakalanan askerler tarafından anlatıldı. Bu ifadeler sonrasında, arama tarama faaliyetlerine katılan ekipler, bölgede vatandaşlar ile köylüleri uyardı.

DHA

Okunma Sayısı: 1147
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı