"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tüketici Birliği Federasyonu: Durmak yok, zamma devam!

29 Ocak 2016, Cuma 17:19
Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Yardımcısı Murat Köse, İstanbul’da toplu taşımaya yapılan zamma tepki gösterdi.

Köse, “Durmak yok, zamma devam!” dedi. 

Yazılı açıklama yapan Murat Köse, zam yağmuruna sessiz kalan yığınlara bir darbenin de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden geldiğini ifade etti. Köse, “Geçmiş yıllarda yapılan zamlarda gerekçe olarak ortaya sürülen artan petrol fiyatlarının etkisi olmuştur. 120 dolardan 32 dolara düşen petrol fiyatları son 12 yılın en düşük seviyesindeyken yapılan zam, sessiz halkın sırtından kar elde etmek olduğunu açık bir göstergesidir. Bu zam, 2016 başından beri yağan zam yağmurundan sırılsıklam olmuş halkın sağduyusunu kötüye kullanmaktır. Durmak yok, zamma devam!” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1799
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı