"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türk işçiler serbest

30 Eylül 2015, Çarşamba 09:36
Bağdat'ta kaçırılan Türk işçiler serbest bırakıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bağdat Büyükelçisi ve iki işçi ile telefonla görüşüp tebrik etti.

Bağdat'ta kaçırılan Türk işçiler serbest bırakıldı. İşçiler, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi ile birlikte Basra'dan Bağdat'a hareket etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bağdat Büyükelçisi ve iki işçi ile telefonla görüşüp tebrik etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Davutoğlu ise, "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce Bağdat Büyükelçimiz teslim aldı. Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor" dedi.

'Sağlıkları yerinde'

Başbakan Ahmet Davutoğlu ise konuya ilişkin, "Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce Bağdat Büyükelçimiz teslim aldı. Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor" dedi.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, bu ayın başında Bağdat'ta alıkonulan Türk işçilerin durumlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Bir süredir Bağdat'ta alıkonulan 16 işçimizi az önce Bağdat Büyükelçimiz teslim aldı. Bazı işçilerimizle telefonda konuştum. Çok şükür sağlıkları yerinde. En kısa sürede memlekete dönmeleri için tüm hazırlıklar yapılıyor" paylaşımında bulunan Başbakan Davutoğlu, bu sürede işçiler için yoğun çaba gösteren "tüm Iraklı dostlara" kalpten teşekkür etti. 

Davutoğlu, işçilerin yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Irak'ın yeniden imarı için bugüne kadar olduğu gibi hükümetimiz, şirketlerimiz ve insanımızla Irak'ın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 1356
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı