"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye Kamu-Sen: OHAL amacının dışına çıktı

05 Ocak 2017, Perşembe
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, OHAL’in amacının dışına çıktığını söyleyerek, birçok yanlışın dayanağı olduğunu belirtti.

“OHAL masumların da canını yakan bir mekanizma haline geldi” diyen Koncuk, “Koştura koştura insanları açığa alanlar, ihraç edenler, suçsuzluğu çok net olarak ispatlanmış olanları dahi iade etmekten neden kaçınmaktadır?” diye sordu. Yaptığı açıklamada, OHAL’in 15 Temmuz ihanetinin suçlularını bulmak, cezalandırmak için ilan edildiğini ancak amacı dışına çıktığını, adeta bir çok yanlışın dayanağı olduğunu belirten İsmail Koncuk, “Amasız, fakatsız, terör ve teröristle mücadelenin her zaman yanında olduk, fakat OHAL masumların da canını yakan bir mekanizma haline geldi. Haklı sebeple ilan edilen OHAL’in getirdiği yetkiyi dayanaksız ve keyfi olarak kullananlar adeta doğruyu bulmaktan korkar hale geldiler” diye konuştu.

Fatih Karagöz - Ankara

Etiketler: ismail koncuk, ohal
Okunma Sayısı: 5874
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Albayrak

    5.1.2017 13:52:32

    Günaydın hayırlı sabahlar bunca madurun çoluk çocuğun yaşadıkları kim kimler telafi edecek Allah bunların ergec hesabını sorar bufani dünyanın birde ahiret helallik zamanı var iste orda herşey ortaya çıkacak san şöhret makam rütbe olmayan tek yaptıkların AMELİN

  • Sena

    5.1.2017 09:17:00

    Hemde nasıl çıktı, savunma hakkımız yok ama olağanüstü nün bitmesini bekliyorum hayırlısı güzel şeyler olacak gibi dua ediyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı