"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uluslararası Af Örgütü’nden ‘çıplak arama araştırılsın’ çağrısı

16 Ocak 2021, Cumartesi
Uluslararası Af Örgütü, gözaltına alınan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine kötü muamelede bulunulduğuna dair iddiaların soruşturulması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na çağrıda bulundu.

Örgütün internet sitesinden yapılan açıklamada, 4 Ocak’ta Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinde gerçekleştirilen protestolarda kullanılan biber gazı ve tazyikli suyun barışçıl protestoları dağıtma amacı taşıdığını belirterek, sonrasında en az 45 öğrencinin, protestolara katılımları gerekçesiyle ve şafak baskınlarıyla gözaltına alındığı hatırlatıldı. Independent Türkçe’de yer alan habere göre, açıklamada, gözaltına alınan öğrencilere yapılan kötü muamele ve çıplak arama iddialarının yer aldığı hak ihlâllerinin soruşturulması ve sorumluların adalet önüne çıkarılması çağrısı yapıldı.

Okunma Sayısı: 1217
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı