"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Vezneciler trafiğe açıldı

08 Haziran 2016, Çarşamba 15:10
Vezneciler’de polis aracının hedef alındığı bombalı saldırının ardından cadde temizlenerek Türk bayrakları asıldı.

Vezneciler'de terör saldırısı nedeniyle kapatılan yol, yaya ve araç trafiğine açıldı.

 

Vezneciler bayraklarla donatıldı

İstanbul Fatih’te, Şahzadebaşı Caddesi’nde dün sabah saatlerinde Çevik Kuvvet polislerini taşıyan minibüse bombalı araçla düzenlenen saldırıda 6'sı polis 11 kişi vefat etti. Saldırının üzerinden 24 saat geçti. Cadde henüz araç ve yaya trafiğine açılmadı.

Polisin bölgede incelemelerini tamamlamasının ardından belediye ve İtfaiye ekipleri saldırının izlerini silmeye çalışıyor. Saldırıda büyük hasar gören bir bina brandalarla kapatılırken cadde de Türk bayraklarıyla donatıldı. Polisin cadde giriş çıkışlarında bekleyişi sürüyor.

Okunma Sayısı: 2239
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • demokrat

    8.6.2016 10:03:54

    zaten hep aynı şeyler;bayrak asıyoruz,kanları yerde kalmayacak diyoruz,bu mücadele kıyamete kadar sürecek diyor(uz),ilk insandan beri mücadele sürüyormuş diyor(lar),inanıyoruz saf saf...terör kazanıyor,alışıyoruz terörle yaşamaya(alışın diyorlardı),2012 de bizzat bizimkiler ermeni soykırımını tanıma anlamına gelen ifadeler açıkladılar...terörle pazarlık...sonuç:509 şehit,1002 sivil kayıp...aldanmış bunlar ey ehl-i din...çünkü bunlar aymaz,bunlar özel kargaşa görevlisi....aldanıp aldanıp milleti de aldananlardan ettiler...kına yaksınlar...birilerinin fıtratında şehit olmak,bazılarının fıtratında askerlik yapmadan yan gelip yatmak var.oh ne ala memleket...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı