"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yakalanan firari darbeciler adliyeye sevk edildi

02 Ağustos 2016, Salı 11:35
Darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen grupta bulunan darbeci askerlerden 2'si daha adliyeye sevk edildi.

Marmaris-Muğla karayolu Çetibeli Mahallesi Gökçe Yokuşu mevkisindeki bir menfezde 25 Temmuz'da yakalanan Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timinde görevli 7 darbeci askerden Binbaşı Taner Berber ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Faruk Göçmen'in emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı.

Berber ve Göçmen, güvenlik önlemleri altında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi. 

Aynı mevkide yakalanan astsubaylar Zekeriya Kuzu, İlyas Yaşar, Gökhan Güçlü, Erkan Çıkat ve Abdülhamit Gülerden daha önce tutuklanmıştı.

Öte yandan, Şirinköy Mahallesi'nde yakalanan 11 darbeci askerin ifade işlemlerine ise Muğla Emniyet Müdürlüğünde bugün başlanacağı öğrenildi. 

AA

Etiketler: muğla, marmaris, firari, darbeci
Okunma Sayısı: 1566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı