"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yarbay Mehmet Alkan TSK'dan ihraç edildi

02 Eylül 2016, Cuma 12:02
Şırnak'ta görev yapan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze tepki gösteren Yarbay Mehmet Alkan TSK'dan ihraç edildi.

Şırnak’ta şehit olan kardeşi Ali Alkan’ın Osmaniye’deki cenazesinde tepki göstermesiyle gündeme gelen Yarbay Mehmet Alkan, 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ihraç edildi.

Şırnak’ta görev yapan Jandarma Yarbay Mehmet Alkan'ın kardeşi, Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, geçen yıl ağustos ayında PKK saldırısında şehit olmuştu.

Şehit Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze törenine üniformasıyla katılan ağabey Mehmet Alkan, çözüm sürecinde yapılan hatalara isyan etmiş “Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonuna kadar savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ‘Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok” sözlerine tepki göstermişti. Bu sözlerden sonra hükümet yanlısı medyanın hedefi haline gelen Alkan hakkında Jandarma Genel Komutanlığınca soruşturma başlatılmış ve uyarı cezası verilmişti.

Resmi Gazete'de yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Yarbay Alkan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ihraç edildi.

Etiketler: yarbay, mehmet alkan
Okunma Sayısı: 2622
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    2.9.2016 15:48:10

    MAVİ MARMARA ŞEHİTLERİNİN VE YARBAYIN ŞEH,İT KARDEŞİNİN KEMİKLERİ SIZLIYOR.

  • vefa umurca

    2.9.2016 15:02:59

    vah vah ki ne vah vahhhh. ''onlara ölü demeyiniz''. bu şehit yüzbaşı şimdi ağabeyinin durumuna neder? ne yapar? hiç düşünmedinizmi???? bir masum ve mazlum için bukainatın titriyeceğini nasıl bilmez ve anlamazsınız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı