"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaz Kur’ân Kursları renkli bir açılışla başladı

22 Haziran 2019, Cumartesi 18:33
Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı “Camiler Çocuk Dolsun, Ahlâkı Kur’ân Olsun” projesi kapsamında Bağcılar’da da 2019 yılı yaz Kur’ân kurslarının açılışı yapıldı.

Programın gerçekleştiği Çiftlik Demircan Merkez Camii, Türk Bayrakları ve balonlarla süslendi. Rengârenk tişört giyen çocuklar, “Camiye koşalım Kur’ânla buluşalım”, “Kur’ân’la bağlan hayata”, “Gel bu yaz Kur’ân’ı gönlüne yaz” yazılı döviz açtı. Kur’ân-ı Kerîm tilâvetiyle başlayan programda açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı “Bir sezonun daha başlangıcındayız. Bir taraftan okullarımız eğitimlerine yaz tatili münasebetiyle ara verirken diğer taraftan da camilerimizin şenlendiğini görüyoruz. Çocuklarımız camilerimizin gülüdür, neşesidir. Çocuklarımızın neşesi de toplumun güzelliğini oluşturacak” dedi.

İstanbul – Yeni Asya

Haber Merkezi

Etiketler: diyanet, Kur'an, Bağcılar
Okunma Sayısı: 1922
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı