"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazarlarımız TÜYAP’taydı

18 Kasım 2018, Pazar 21:45
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda hafta sonu yoğunluğu yaşandı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de gerçekleştirilen fuar kapsamında birçok faaliyet ve imza günleri düzenlendi. Yeni Asya Neşriyat yayınlarının standında da yoğun bir ilgi vardı. Yazarlarımızdan Latif Salihoğlu ve İslâm Yaşar fuarın son gününde kitaplarını imzaladı.

TÜYAP’ta yazarlar, kitapseverlerle bir araya gelirken, çoğunluğunu öğrencilerin ve gençlerin oluşturduğu ziyaretçiler, zaman zaman kalabalık dolayısıyla yürümekte güçlük çekti. Panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan 300 kültür faaliyetinin yer aldığı 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı sona erdi.

İstanbul – Yeni Asya 

FOTOĞRAFLAR: NURSEZA OKUR-KÜBRA ÖRNEK

Haber Merkezi

Etiketler: TÜYAP, kitap, fuar, yazar, Yeni Asya
Okunma Sayısı: 1875
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı