"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazıklar olsun size

06 Şubat 2024, Salı 01:11
İsrail 120 günden fazladır Filistin’de soykırıma devam ediyor. Konuyla alakalı Siyer Vakfı Başkanı Muhammed Emin Yıldırım, İslam ülkelerinin yönetimlerine tepkisini dile getirirken şunları kaydetti:

“60 tane halkı Müslüman olan ülke var. Siz de deyin ki, biz mazlum Filistin halkının yanındayız. Size kimse demiyor ki gidin savaşa. O yüreğin sizde olmadığını zaten biliyoruz. Kimsenin onda öyle bir talepte bulunduğu yok, öyle beklentisi de yok. Allah zaten size nasip etmeyecek. Sizin gibi zalimlere Kudüs’ün fethini nasip eder mi? Allah kime nasip edeceğini göreceğiz biz. Allah bu işi sadece ve sadece Allah’ın rızası için isteyenlere nasip edecek. Selahaddin’e nasip ettiği gibi, Ebû Ubeyde bin Cerrah’a (ra) nasip ettiği gibi. Ama hiç değilse böyle bir şeyi bile söyleyip; bu noktada bir adım atsanız! Onu bile yapamadınız. Veyl olsun size, yazıklar olsun size. Biz ellerimizi açıp dua ettiğimizde “Allah’ım Filistin’e yardım et” dediğimizde, bir dua daha eklemeliyiz, “Allah’ım, başımıza kene gibi musallat olmuş, tek dertleri sadece kendi menfaatleri olan şunlardan da bizi kurtar ya Rab”.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4937
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • selma

    8.2.2024 17:04:09

    Amin.(Tez zamanda İNŞAALLAH )

  • Seyit Battal arslan

    7.2.2024 16:59:50

    Ben senin imanına,kurban olayım duruşuna kurban olayım Muhammet yıldırım Ne mutlu o anneye ki senin gibi evlat yetiştirmiş

  • SERHAT

    6.2.2024 19:31:57

    Duasına amin diyorum. Doğru tesbit. Müslümanlara en büyük zararı munafıklar veriyor

  • Yılmaz Yılmamış

    6.2.2024 12:28:54

    Amin

  • S.topuz

    6.2.2024 11:49:19

    Salih kullar ve cümle Kutsallar hürmetine Allah c.c Kahhar ismi celâliyle bu muhteris ve ZALİM Siyonistleri kahru perişan etsin inşaallah, Amiiin. İşte çifte "STANDARD" veya ikircikli HUKUK bu olsa gerek! UKRAYNADAKİ RUS saldırısı sebebiyle hemen harekete geçebilen hakim ve MUKTEDİR GÜÇLER, ne hikmetse MASUM FİLİSTİNİ ve FİLİSTİNLİ ZAVALLILARI görmezden gelenler ve halen daha bir açıklamayla yetineceğini sanıyorlar? Altmış senedir AÇIKLAMA, KINAMA ve BEYANLARLA İNSANLARI aldatıp bu AZÎM ZULÜME GÖZ YUMDUNUZ! Kim bunu görmezden geldiyse, gücü ve imkanı varken engel olmadıysa, bilhassa dahada teşvik edip desteklediyse, kalben olsun buğz etmediyse AYNEN İSRAİL GİBİ ZULÜMLERİN, Katliamların ORTAĞIDIR, MADDÎ MANEVÎ MESULDÜR! Yeter artık bu SUSKUNLUK, KORKAKLIK, her ne sebeple olursa olsun. Ya bu masumlarada kendilerini SAVUNACAK KADAR MADDİ MANEVİ SİLAH ve Para ve eleman verin, yada İSRAİLİN BU ZULMÜNE SON VERDİRİN. BU NE KORKAKLIK, YETER ARTIK BREEE.

  • Hüseyin İlhan

    6.2.2024 09:54:02

    Amin amin amin.Cani,katil ve terörist devletin yaptıkları ciğerlerimizi parçalasa,yüreklerimizi dağlıyor olsa da bundan da daha acı olanı maalesef hala bu katillerle ilçi,dışlkirli menfaat ilişkileri olanların müslümanalrın başında idareci olmasıdır. G.Afrika idaresi sadece hak-hukuk-adalet diyenelrin mazlumun yanında,zalimin karşısında olacağını bizlere bir kez daha gösterdi. Bakın ülkemizde müslüman kızlarımızın eğitim,kadın ve müslüman erkeklerin çalışma haklarını gasp eden siyasetçiler şimdi nerede ve kimlerle ortak. Güya bu zulme karşılar diye iktidara gelenelrin zalimlerle işbirliği yapması hala bizleri uyandırmayacakmı.

  • Toygar

    6.2.2024 08:23:45

    “Allah’ım, başımıza kene gibi musallat olmuş, tek dertleri sadece kendi menfaatleri olan şunlardan da bizi kurtar ya Rab” Amin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı