"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yenikapı'ya getirilen ihtiyaç fazlası araç sayısı 1000'i geçti

06 Eylül 2019, Cuma 14:21
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla Yenikapı'ya getirtilen ve 'ihtiyaç fazlası' denen araç sayısının 1000'i geçtiği iddia edildi.

Gazete Duvar'da yer alan haberde "Araçlar arasında 1 adet Mercedes lüks jeep, 2 adet Mercedes otomobil, 4 adet Audi ve 2 Passat dikkat çekti" dendi.

"İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatı ile belediyede araç kullanımı israfını gözler önüne sermek amacıyla araçların Yenikapı Meydanı’nda toplanmasına devam ediliyor" Yenikapı Meydanına getirtilen araç sayısının 1000'i aştığı ifade edildi.

"İstanbul Yenikapı Meydanı dört gündür belediyenin çeşitli birimlerinden toplanan araçlar ile doldu. Sayıştay raporu ile de ortaya konan gereksiz araç kiralama yapılmasını sergilemek için meydana getirilen araçlar arasında 1 adet Mercedes lüks jeep, 2 adet Mercedes otomobil, 4 adet Audi ve 2 Passat dikkat çekti."

Etiketler: İBB, araç, israf, Yenikapı, belediye
Okunma Sayısı: 2203
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı