"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yunanistan'dan 'Türkiye ile müzakere' açıklaması

21 Eylül 2020, Pazartesi 15:20
Yunan hükümeti sözcüsü Stelios Petsas Yunanistan'ın Türkiye ile Doğu Akdeniz krizi konusunda müzakereleri yeniden başlatmak üzere olduğunu söyledi.

Gazetecilere açıklamada bulunan Petsas, "Keşif görüşmelerine yeniden başlamak üzereyiz, ancak bunun ne kadar hızlı gerçekleşeceği hem Türkiye hem Yunanistan'a bağlı. Güzel duygular içerisindeyiz." dedi.

İki NATO ülkesi olan Yunanistan ve Türkiye Doğu Akdeniz'de yürüttükleri sondaj çalışmaları konusunda anlaşamıyor. Türkiye'nin geçtiğimiz ay bölgeye Oruç Reis adlı gemiyi göndermesi üzerine tansiyon yükselmiş daha sonra Ankara geçtiğimiz günlerde Oruç Reis'i Antalya limanına çekmişti.

Ankara Oruç Reis'in bakım için limana getirildiğini belirtirken Atina tansiyonun düşürülmesi konusunda bunun olumlu bir adım olduğunu duyurmuştu.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 1876
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı