"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yurt dışı kurbanlarımız kesildi

02 Ağustos 2020, Pazar 00:01
Avustralya Nur Vakfı’nın yıllardır Afrika’da devam edip gelen kurban kesimi faaliyetleri bu senede başarıyla gerçekleşti. Bu yıl da Türkiye’de Yeni Asya Vakfı ile ortaklaşa düzenlediğimiz bu hayırlı faaliyetimize yoğun bir teveccüh oldu.

Bize inanan, güvenen ve bizi tercih etmekle bir çok avantaj ve hayırlara vesile olan tüm vekalet kurban sahiplerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kurban fiyatlarının yüksek olmasından dolayı bu vacip vecibeyi arzu edip yerine getiremeyenler için imkan sunan yurtdışı kurban organizasyonları sayesinde bir kurban fiyatına yakınları adına iki kurban kesenler oldu.

Bu vesileyle, kurbanlıklarını yıl boyu besleyip bugünü bekleyen hayvan besicilerinin yüzünün gülmesine ve aldığımız kurbanlıkları yine aynı köy ve kasabalarda kesip o fakir halkın yüzünün gülmesine bir nebze de olsa sebep olmuş oldular.

Özellikle koronavirüs dolayısıyla zor günler geçiren bu Müslüman ülke vatandaşları için bu bağışlarınız külli manalar ifade ettiğini belirtmek ister ve herkese hayırlı bayramlar dileriz.

Fatih Yargı 

Yeni Asya Yönetim Kurulu Üyesi - Avustralya Nur Vakfı Genel Koordinatörü

Okunma Sayısı: 2378
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı