"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

7 Haziran’da seçilen vekiller ağlıyor

31 Ağustos 2015, Pazartesi
7 Haziran seçimlerinde büyük masraflar yaparak seçilen milletvekilleri şimdi ne yapacaklarını kara kara düşünüyor.

Milletvekillerinin birçoğu borç batağında. Çektikleri kredileri henüz ödeyemeyen vekiller yeni seçim için nasıl propaganda yapacaklarını soruyorlar.

Türkiye son seçimini 7 Haziran 2015 günü yapmıştı. Milletvekili adayları, partiler ve devlet ciddi harcamalar yaptı. Aradan 5 ay geçtikten sonra 1 Kasım’da yeni bir seçim daha yapılacak ve büyük ihtimalle 7 Haziran’da o harcamaları yapan adaylar bir kez daha aynı masrafın altına girecekler.

1 Kasım seçimi, 7 Haziran seçiminden daha olumsuz bir tabloda gerçekleşiyor, çünkü bu kez partilere seçim yardımı yapılamayacak ve bütün masraflar partilerin ve adayların kasasından gidecek. 7 Haziran’da milletvekili seçilen bütün adaylar seçim maliyetlerinden yakınıyor. Medyaya yansıyan milletvekili tepkilerinde bazıları şöyle:  “Ben geçen sefer aileden aldığım destekle bu süreci yürüttüm. Şimdi ne yapacağım?, Daha 7 Haziran için çektiğimiz banka kredisini ödemedik. Yine eşe dosta borçlanacağız. 1 Kasım’dan sonra da erken seçim kararı çıkarsa, vekil olacağız diye hepten batmış olacağız.”

Okunma Sayısı: 2153
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    31.8.2015 08:45:53

    Propagandaya gerek yok ki! Zaten herşey ayan beyan ortada. Ne anlatacaklar millete!.. Kaldı ki borç batağında olan milletvekilleri, bu borçları, kendilerine bile yetmeyen(?) vekil maaşıyla nasıl ödeyecekler di ki! Değil mi!..

  • ali

    31.8.2015 05:34:30

    öyle bu işin karlı ve zararlı tarafıda var. Hep bütçeden mi tüketecesiizn. biraz da cebiniz yansın. milletin malını kendi çıkarına harcamaya hakkın olmamalı diye düşünüyorum....

  • HÜSEYİN İLHAN

    31.8.2015 04:51:34

    AKP mv.hür iradeleri ile seçildiler ise haydi buyurun.C.BAŞKANININ ÖRTÜLÜ ÖDENEĞİNİ MİLLETE İZAH EDİN.BU PARALARLA NE YAPTI,NERELERE HARCADI.

  • yigido

    31.8.2015 02:34:09

    Almanya'da milletvekili adayinin secimler icin kendi cebinden SIFIR harcama yaptigini Cem Özdemir nerdeyse MÖ (*) anlatmisti. Türkiye hala geri kalmis ülke! * AKP nin Milat'indan önce

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı