"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Türk tutuklandı

24 Kasım 2016, Perşembe 16:50
İçişleri Bakanlığı tarafından 17 Kasım'da Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan ve 21 Kasım'da evinde gözaltına alınan Ahmet Türk tutuklandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 17 Kasım'da Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan ve 21 Kasım'da evinde gözaltına alınan Ahmet Türk, emniyetteki işlemlerinin ardından Perşembe sabahı savcılığa sevk edildi.

Savcılık da sorgusunun ardından Ahmet Türk'ü, tutuklanması istemiyle Sulh Ceza Hâkimliği'ne gönderdi. Mahkeme, Türk'ün tutuklanmasına hükmetti.

Ahmet Türk, hakkında yürütülen terör soruşturması kapsamında çıkarılan yakalama kararı sonrasında gözaltına alınmıştı.

Aynı operasyon kapsamında, Türk'ün yanı sıra Artuklu Belediye Başkanı Emin Irmak'ın da aralarında olduğu 22 kişi gözaltında. Gözaltındaki 21 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

DHA

Etiketler: ahmet türk
Okunma Sayısı: 1605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı