"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin mülteci politikasını özetledi

11 Mayıs 2016, Çarşamba 12:52
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Avrupa Birliği'ni tehdit etti.

AKP MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, 'Avrupa Parlamentosu yanlış bir karar verirse mültecileri göndeririz' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı ve AKP İstanbul Milletvekili Prof. Burhan Kuzu, Avrupa Birliği ile Türkiye arasında yapılan mülteci anlaşması çerçevesinde alınan Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat hakkıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

"YANLIŞ BİR KARAR ÇIKARSA.."

Avrupa Parlamentosu'nun konuyu yarın görüşeceğini belirten Kuzu, "Avrupa Parlamentosu, yarın Türk vatandaşlarına Avrupa yolunu vizesiz açacak raporu görüşecek. Yanlış bir karar verirse mültecileri göndeririz" ifadelerini kullandı. Kuzu'nun bu açıklamaları Twitter kullanıcılarının tepkisini çekti.

İLK VUKUATI DEĞİL

Kuzu, daha önce de aynı konuda , "AB,nihayet Türkiye'nin restini anladı ve kesenin ağzını açtı. Ne demiştik? "Sınırı açar tüm Suriyeli mültecileri üzerinize salarız ".E....." demişti.

Etiketler: akp, mülteci, burhan kuzu
Okunma Sayısı: 2465
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ilhan

    12.5.2016 10:13:44

    homoseksüel abd istanbul konsolsuna sessiz kalan,tepki göstermeyen toplum,hükümet zilleti ve fuhşiyatı kabul etmiş demektir.böyle bir toplumda her türlü rezillik artarak devam eder.homoseksüel abd konsolosu ülkeden kovulmalıdır.aksi takdirde azap kaçınılmaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı