"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Bu umudu sağlayan sizlersiniz

23 Mayıs 2022, Pazartesi 18:08
İYİ Parti, İstanbul’daki 100 bininci üyesine, Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde dün törenle rozet taktı.

Törene, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı. Akşener, buradaki konuşmasında, “Bugün buraya gelirken düşündüm, ‘Ne konuşup ne söylerim’ diye düşündüm. Halbuki çok söze gerek yok. (...) Bugün Türkiye’de bir umut varsa, 13. Cumhurbaşkanı’nın Millet İttifakı’nın adayı olacağına benim gibi herkes inanıyorsa; bu Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin, bu ucube sistemin, Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirmiş bu sistemin ister 2023 Haziran’ında ister daha önce olacak bir seçimde gideceğine, yanlarına bu ucube sistemi de alıp gideceğine inanıyorsa işte bu umudu sağlayan sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

İstanbul - anka

Okunma Sayısı: 1180
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı