"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç'tan Halaçoğlu'na çok sert tepki

08 Temmuz 2015, Çarşamba 15:17
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Yardımıcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, MHP'li Yusuf Halaçoğlu'nun Deniz Baykal ve CHP'ye yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Arınç, "Allah aklınıza zarar vermesin, Hiç bir AK Partilinin aklından böyle bir cümle geçmez" diye konuştu.

Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları:

Mahmut Tanal isimli vekili hatırlamakla kalmayıp bir diğer garabet Halaçoğlu isimli sayın milletvekilinin bir TV programında söylediği sözler.

Allah aklınıza zarar vermesin, uçuk kaçık laflar mı ediyor. MHP'li Yusuf Halaçoğlu böyle bir cümleyi nasıl ağzından kaçırır bilemem. ama şunu bilsin ki hiçbir AK Partili'nin ne CHP ne de CHP'nin adayı için ağzından böyle bir şey çıkmaz. Heralde gereğini sayın Bahçeli yapar. Halaçoğlu kendi bilinç altında yatanı açıklamıştır.  

Okunma Sayısı: 1866
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı