"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Baharda seçim olabilir

30 Kasım 2021, Salı 13:00
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın Teke Tek programında soruları cevapladı.

Gazete Duvar’ın haberine göre, erken seçim tartışmaları ile ilgili Babacan, “Ocak’tan itibaren yokuş aşağı seçime doğru gidecek ülke. Tahminimiz 2022’nin ilkbaharı ya da sonbaharında seçim olabilir. Bizim Ocak’tan itibaren iletişime daha çok ağırlık vermemiz gerekiyor. Üç aydır Türkiye şunu yaşıyor; Merkez Bankası Eylülde faiz indirme sürecine girdi, kur sıçradı A’dan Z’ye her şeye zam geldi. Ekim ve kasımda faizler indi yine her şeye zam geldi, kur sıçradı. Aralıkta Merkez Bankası faiz indirip, kur yine sıçrarsa, hayat pahalılığı olarak yansıyacak. Yeni ekonomik modelden bahsediliyorsa onun sonucu şu anda ortada. ‘Bir bildiğimiz var’ diyorlar ya. Bildikleri bir şey yok. Sadece zihni sinir projesi, akıl dışı bir teoriyi uyguluyorlar” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 943
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı