"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başbakanlık Resmi Konutu tamamen boşaltılacak: İşte Davutoğlu’nun yeni evi

27 Mayıs 2016, Cuma 12:06
Başbakanlık koltuğunu Binali Yıldırım’a bırakan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Başbakanlık Resmi Konutu’nu pazar günü tamamen boşaltacak.

Milliyet'te yer alan habere göre Ankara Çayyolu’ndaki Gülve Villaları adlı sitedeki evi kiralayan Ahmet Davutoğlu, pazartesi günü yeni evine taşınacak.

Ağırlıklı vaktini İstanbul’da geçirecek olan Davutoğlu, Ankara’ya geldiği dönemlerdeki çalışmalarını ise bu evden yürütecek. 6 odası 1 salonu bulunan, yaklaşık 400 metrekareye yakın bir alan üzerine yapılan müstakil villanın özel bahçesi de bulunuyor.

Davutoğlu’nun oturacağı villanın yer aldığı sitede 11 ev daha bulunuyor. Sitedeki satılık evlerin fiyatının 1.5 ila 2 milyon TL arasında olduğu, bölgedeki kiraların da 4 ila 10 bin TL arasında değiştiği belirtildi.

Davutoğlu’nun bilkent Üniversitesi’nde okuyan oğlu Mehmet Davutoğlu da burada yaşayacak. Ev eski CHP lideri Deniz Baykal’ın evine de 500 metre mesafede bulunuyor. 

Okunma Sayısı: 2604
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı